Despre noi

Website-ul Sergal-Nails.ro este operat în condiţii legale de către:

  • SC SERGAL S.R.L. ROMÂNIA
  • C.U.I.: RO17567248
  • Nr.înreg.O.R.C: J05/1048/2005

  • Magazin Sergal-Nails, str Republicii nr 47,  Oradea  tel 0744292805
  • Depozit central :0735850576

Sergal-Nails un magazin binecunoscut, ne-am înființat în anul 2004 ca referință în domeniul produselor profesionale pentru unghii tehnice și make-up, asigurăm livrări prompte pe întreg teritoriul țării și către clienții din toate țările Uniunii Europene. Experienta si seriozitatea ne-a propulsat in primele firme romanesti din domeniu, cu participari la targuri de specialitate atat in tara cat si in strainatate.

Sergal-Nails face parte dintr-un grup de societăţi cu experienţă îndelungată în domeniul comerţului cu amănuntul, fiind deservită de specialişti în comerţ electronic  şi personal calificat în relaţiile cu clienţii. Din acest motiv veţi observa că experienţa de shopping online pe Sergal-Nails.ro este nu numai plăcută, dar se desfăşoară în condiţii de calitate şi siguranţă de la plasarea comenzii până la utilizarea produselor.

O parte dintre produse sunt importate de la societățile partenere din Uniunea Europeană (Austria, Olanda,Germania, Spania, Polonia), iar altele sunt achiziţionate de la furnizori locali cu certificări de calitate acreditate. Nu facem rabat la calitate şi preferăm să vindem doar acele produse care îndeplinesc exigenţele noastre. La Sergal-Nails.ro veti beneficia de livrări de calitate, întocmai comenzii şi în cel mai scurt timp posibil, şi al garanţiei produselor provenind dintr-o sursă de încredere, cu sediu declarat şi activităţi înregistrate la Registrul Comerţului.

 

     

*      sergalmanichiura@gmail.com

*      manichiura@sergal.ro

*      contact@manichiuraunghiifalse.ro

 

 

Deasemenea, ne puteți contacta prin Formularul de Contact